- See more at: http://blog.ahmadrifai.net/2012/01/pasang-script-dilarang-klik-kanan-pada.html#sthash.7XbUwK9v.dpuf Jom Bergaya dengan Cara Hidup yang Sihat: MEAL SHAKE SHAKLEE

Sunday, 9 June 2013

MEAL SHAKE SHAKLEE

MEAL SHAKE - sesuai untuk semua peringkat umur.

Pada zaman sekarang, kanak-kanak terlalu banyak terdedah dengan pelbagai pencemaran, makanan tidak sihat kesibukan ibu bapa bekerja yang menyebabkan anak-anak diberi penjagaan di rumah asuhan atau tabika. Ini menyebabkan didikan serta corak pemakanan yang diterapkan kurang bermutu.

Anak-anak sering demam, selesema serta kurang berselera terhadap makanan berkhasiat. Ini membimbangkan ibu bapa terhadap perkembangan anak-anak mereka. 

Jangan risau, Shaklee menyediakan suplemen bagi mengatasi masalah tersebut.

MEMPERKENALKAN :
                                                         
MEAL SHAKE

MEAL SHAKE :
  • Menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.
  • Mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu.
  • Membekalkan nutrisi kepada sel tubuh-kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • Ia dihasilkan daripada bahan semulajadi- buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
  • Membantu tumbesaran - mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium dan magnasium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel proses membesar.
  • Anti oksida - mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengembalikan seri wajah - mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
  • Detoksifikasi - kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  • Kelazatan - minuman yang enak untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga.
  • TIDAK MENGANDUNGI SEBARANG PEWARNA DAN GULA TIRUAN
Anak Selalu Demam dan Tiada Selera Makan?


               


Jom kita bace kisah benar (pengalaman saya sendiri)

Puteri sulung saya Nur Aisyah Badrina, berumur 4 tahun. Sebelum saya memberi MEAL SHAKE, dulu makanan utama dia ada susu formula. Sangat jarang makan makanan yang berkhasiat. Bayangkan kalu hari-hari minum susu aje, susu pulak bukan murah satu paket. 1 Paket tu  tak sampai seminggu.
Alhamdulillah, dalam seminggu saya campurkan MEAL SHAKE ke dalam susu dia, dah nampak perubahan. Di sini saya sertakan gambar beliau yang ketika itu makan mee hoon. (maaf gambar terlalu 'real', tak sempat nk suh dia posing cantik2, saya amik gambar tengah dia syok makan)


Nur Aisyah Badrina

Jom kita tengok antara gambar kastemer saya yang dikirimkan kepada saya





Ada yang saya terima pengakuan ibu bahawa dia seperti tidak percaya anak mereka sekarang sudah meminta nasi untuk dimakan, seolah-olah menyerah diri... Cerita mereka sebelum ini bermacam-macam produk telah mereka cuba, tetapi hasil mengecewakan.

Tetapi dengan MEAL SHAKE mereka sangat berpuas hati. Sungguh meyakinkan dan menyihatkan.

MEAL SHAKE sesuai untuk :-

  • Kanak-kanak
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makanhidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk tablet.

Sempena bulan promosi MEAL SHAKE, ape kata mencuba hari ini. Penjimatan sangat ketara.

Nak tau, jom hubungi saya. :)


010-966 2965 (SUZANA) 
Shaklee Independent Distributor 912405
shakleesuzeng@yahoo.com