- See more at: http://blog.ahmadrifai.net/2012/01/pasang-script-dilarang-klik-kanan-pada.html#sthash.7XbUwK9v.dpuf Jom Bergaya dengan Cara Hidup yang Sihat: 07/17/13

Wednesday, 17 July 2013

CARA MENJADI AHLI SHAKLEE & CARA MENYERTAI GROUP JUTAWAN SHAKLEE

Assalamualaikum,

Entry kali ni saya nak bercerita sedikit sebanyak mengenai Bisnes Rangkaian Shaklee.
Alhamdulillah, saya bersyukur kepada Allah S.W.T kerana dipertemukan dengan GROUP JUTAWAN.

 Ini kerana kumpulan ini sangat-sangat luar biasa dari segi maklumat, keakraban, bersatu dalam kumpulan, ilmu dan pengalaman yang tidak terhingga yang disampaikan oleh Leader-leader hebat melalui pengalaman dan pengetahuan beliau, tidak kenal erti putus asa dengan usaha dan doa-doa yang sentiasa mengiringi setiap detik kami mengharungi hari-demi hari.


Bonus Cash / Bonus Tunai

Mana tidaknya, saya sendiri merasakan sangat kuat aura Group Jutawan ini. Selain saya sendiri menjadi leader, dua anak buah saya yang masing-masing SURIRUMAH SEPENUH MASA, baru sahaja menjadi ahli di bawah saya sudah merasa pendapatan BONUS CASH hampir RM 2,000 bulan lepas yang baru saja menyertai baru 3 BULAN.

Dan setiap bulan, ahli-ahli dapat menerima bonus cash SETIAP BULAN dengan syarat-syarat tertentu. Anak buah saya seperti tak percaya apabila melihat sendiri duit yang masuk ke dalam akaun mereka pada hari itu. Terus saya bagitau, itu tidak termasuk lagi cek yang akan diterima beberapa ratus lagi kerana pencapaian mereka dalam bisnes Shaklee. Indah bukan? Hampir 100% perniagaan Shaklee dilakukan melalui handphone berinternet sahaja.



Modal Kena Banyak?

Modal kena banyak? isk, tak de lah. Hanya anda membayar yuran keahlian RM 65 SEUMUR HIDUP.

Kena buat stok ke nak jual? Takde modal pon boleh jual. Pelanggang yang ingin membeli dan masukkan duit ke dalam akaun kita, duit itulah kita buat pesanan kepada Shaklee samada melalui email, telefon atau fax. Shaklee akan terus menghantar barangan tersebut terus kepada pelanggang anda. Senang bukan? Kita hanya mengambil order dan buat pembayaran sahaja. Sambil-sambil potong bawang pon boleh berniaga tau. :)

Banyak lagi kelebihan Shaklee yang kita dapat jika kita bersunguh-sungguh. Bagi muslim, diberi peluang Mengerjakan Umrah dengan layanan 5 Bintang dan 100% ditaja oleh Shaklee.
Ada lagi, bonus car/kereta dan macam-macam lagi.

Di bawah ini keratan-keratan yang saya ambil dari wall FB saya. v

Saksikan video Montage group kami iaitu GROUP JUTAWAN di bawah entry ini. Group paling cepat naik, siapa tahu dengan pengisian dan ilmu serta mendapat pimpinan leader-leader (saya salah seorang leader Shaklee :) ) Insyallah, anda pon dapat merasa apa yang kami telah rasa SETIAP BULAN. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok bru dapat tau ada yang tak tahu kalau nk jd ahli keluarga Shaklee macam mana.

Selama ni dia tengok je saya iklan macam2 suplemen Shaklee, dapat bonus ribu-ribu RM setiap bulan.

Dapat award, dapat free suplemen, dapat tu, dapat ni nanti.

Ok, macam ni, nak jd ahli/pengedar/nk beli sdiri tp nk harga ahli/bisnes atau semua yg bkaitan Shaklee, saya BOLEH TOLONG DAFTARKAN.

Saudara/saudari duk kat rumah je, nanti Shaklee akan pos BEG STARTER KIT terus kepada anda. Tak kira anda di mana berada. Setel. 

Berminat? Atau nk temuramah saya dulu, jom, dialu-alukan.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alhamdulillah...yesss saya amat bersyukur kerana dipertemukan dangan Group JUTAWAN ini...sangat-sangat ajaib.

- Dari seorang yang biasa, menjadi luar biasa
- Dari seorang surirumah, menjadi seorang surirumah berpendapatan lebih 4 angka
- Dari seorang jurutera, menjadi seorang surirumah sepenuh masa berpendatan berpuluh2 kali ganda gaji jurutera
- Dari seorang sipi-sipi sudah kembali ke pangkal jalan...hehe 

Sesiapa berminat, meh la turut serta dengan saya. Nak tanya-tanya dulu pon boleh, besttt ! :)

pm https://www.facebook.com/messages/suzeng.la

Leader Shaklee Anda 018-9010227 SUZANA

video
Montage Group Jutawan Shaklee