- See more at: http://blog.ahmadrifai.net/2012/01/pasang-script-dilarang-klik-kanan-pada.html#sthash.7XbUwK9v.dpuf Jom Bergaya dengan Cara Hidup yang Sihat: 05/15/13

Wednesday, 15 May 2013

SET IBU MENGANDUNG SHAKLEE


Anak- Anugerah paling bermakna bagi pasangan suami isteri. Pengikat kasih sayang sesebuah keluarga. Siapa tak gembira bila mendapat berita ini kan? Terutama bagi pasangan yang baru mendirikan rumah tangga. Perasaan bercampur baur, gembira, terkejut, teruja dan bermacam-macam lagi kan? :)

Begitu juga bagi mereka yang telah lama menunggu kelahiran cahaya mata ini... Ini sesuatu yang sangat anugerah yang paling hebat dalam hidup mereka. SYUKRAN.


Bagi mereka yang baru menerima atau pertama kali mengandung atau dalam bahasa manja 'berbadan dua' pasti mencari-cari makanan tambahan atau suplemen yang terbaik untuk ibu dan bayi dalam kandungan khususnya. Shaklee ada menyediakan suplemen yang lengkap bagi mengimbangi keperluan nutrisi kepada ke dua-dua insan yang tersayang.

Shaklee adalah suplemen 100% bahan semulajadi. Jadi tak hairan lah Shaklee adalah jenama yang paling terkenal di seluruh dunia setelah lebih 50 tahun berada di pasaran.

Jom kita lihat suplemen yang diperlukan semasa ibu mengandung :- Kepentingan setiap suplemen yang diambil :-

 120 biji
 • Kandungan asid folik di dalam B Complex melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang.
 • Asid folik jga menghalang ibu dari risiko kanser dan strok
 120 biji

 • Vita-Lea Shaklee, mengandungi zat besi yang tinggi mengelakkan masalah anemia dan kekurangan sel darah merah.
 • Zat besi juga berperanan untuk memastikan bayi mendapat semua zat dari makanan ibu, jadi ini akan mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah bayi kurang berat badan

 • Vitamin C yang mencukupi akan membantu mengurangkan risiko terkena demam atau selsema, 
 • Kalsium adalah salah satu mineral yang penting untuk ibu mengandung.

 •  Ostematrix adalah kalsium-magnesium yang membantu sistem saraf, otot dan peredaran darah si ibu, juga mengelakkan kekejangan yang sering berlaku pada ibu-ibu hamil

 • Juga membantu pertumbuhan tulang dan gigi yang sihat bagi ibu dan bayi
 • Energizing Soy Protein(ESP) adalah makanan berindek glisemik rendah, jadi dapat memberikan tenaga yang berpanjangan kepada ibu.
 • Juga kandungan protein tulen ESP juga akan menghasilkan sel-sel kulit yang baru, jadi kulit ibu tampak lebih cantik dan kulit anak yang bakal lahir pun akan jadi halus, mulus dan gebu sangat.

 • Omega Guard Shaklee mengandungi DHA tinggi untuk membantu perkembangan otak bayi (diambil pada trimester ke-2 dan ke-3)Gambaran tumbesaran bayi dalam kandunganAnda masih kabur atau tidak pasti apakah yang terbaik untuk anda? Rasa terlalu byk atau terlalu mahal? Ada caranya.. jangan malu atau segan bertanya terus kepada saya. Saya dengan senang hati membantu sedaya upaya. :)

010-966 2965 (SUZANA)
Shaklee Independet Distributor 912405
https://www.facebook.com/suzeng.la
shakleesuzeng@yahoo.com