- See more at: http://blog.ahmadrifai.net/2012/01/pasang-script-dilarang-klik-kanan-pada.html#sthash.7XbUwK9v.dpuf Jom Bergaya dengan Cara Hidup yang Sihat: 07/10/13

Wednesday, 10 July 2013

BERTENAGA DI BULAN PUASA BERSAMA SHAKLEE

Selamat menyambut Bulan Puasa kepada umat Islam di seluruh dunia :) 
Alhamdulillah, kita diberi peluang sekali lagi oleh Allah S.W.T bertemu dengan Ramadhan bulan yang penuh keberkatan ini. Dikesempatan ini saya ingin memberi sedikit informasi tentang beberapa suplemen Shaklee yang dapat membantu kita kekal cergas, bertenaga dan tidak terhidrasi pada waktu siang.

Kekurangan nutrien dan mineral dalam badan menjadikan kita
- keletihan
- mengantuk
- kurang daya tumpuan
- kurangan daya ingatan
- kurang semangat

Memperkenalkan Mighty 3 Gems Set

Set Might 3 Gems Shaklee terdiri daripada
  1. ESP (Energizing Soy Protein)
  2. Meal Shake
  3. Performance Drink
Jom kita baca apa Suplemen ini dapat membantu kita ketika berpuasa
  • ESP (Energizing Soy Protein) - Sumber protien lengkap dengan 9 asid amino membuat anda rasa kenyang dengan lebih lama, mengekalkan paras gula normal dalam darah, memberi tenaga yang berpanjangan dan menjadikan badan kurang letih di samping menjadikan kulit semakin cantik, gebu dan berseri.
  • Meal Shake - sumber multivitamin yang terbaik. Apabila kita puasa, kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shake dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.
  • Performance Drink -  minuman seperti isotonik tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan dan justeru badan kekal rasa segar. Dengan itu, anda tidak akan mudah dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
Set Might 3 Gems Shaklee sangat jimat kerana ia bukan sahaja boleh diambil oleh ibu, tetapi seisi keluarga. Senang, cepat dan lazat. Ada resepi bagi melazatkan lagi minuman sahur anda dengan penuh khasiat ini. Nak tau, kena lah hubungi saya ;)

Cubalah hari ini, anda akan nampak perbezaan :)
Sebarang pertanyaan, pengambilan suplemen mengikut bajet anda, cara dan perbincangan,
 bolehlah hubungi saya :)

010-966 2965 (SUZANA) 
Shaklee Independent Distributor 912405
shakleesuzeng@yahoo.com