- See more at: http://blog.ahmadrifai.net/2012/01/pasang-script-dilarang-klik-kanan-pada.html#sthash.7XbUwK9v.dpuf Jom Bergaya dengan Cara Hidup yang Sihat: Suplement Yang Akak Miliki

Monday, 7 January 2013

Suplement Yang Akak Miliki


Assalamualaikum...apa khabar semua? Semoga sihat semuanya.... Post kali ini akak hanya nk bagitau suplement ape yg telah akak order tempoh hari...

             so, tarrraaa....dah sampai... nk tau? jom tgk gambar kat bawah ;)





       Barang yang diorder terus sampai berpandukan alamat yg kita kasi....tp dlm kes ni...barang ni sampai kat kawan akak jugak..merangkap agen shaklee jugak...aritu dier tolong order kan untuk akak sbb nk jimatkan postage katanya...hehe.

       Ok, dari kiri akak perkenalkan Alfalfa, Herb Lax, Omega Guard, Advance Joint Health Tablet dan Vita- Lea For Children. 

      Ni suplement yg akak amik utk set untuk turunkan berat badan (set diet), sakit sendi n untuk anak (multivitamin & multimineral)

       Ape? Set untuk turun berat badan? a ahh...akak gemuk skrg...nk turun kan berat badan... dulu 46kg je...skrg dh ade anak dua 61kg!!! sadis kan? xpe2...nanti kite tgk eh, brape yg bleh turun...untuk lebih efektif, kene amik Cinch Shake (Energizing Soy Protein). yg ni akak plan minggu depan nk amik.hihi...

     Ok la...entry pendek je kali ni..bkn ape, nk share je suplement ape yg akak amik skrg ni... Next entry akak detail kan lagi satu persatu suplement yer...set suplement ape yg patut korang miliki bergantung ape korang nk...

hidup lebih indah kalu badan kita sihat dan cergas...kan?

     Jangan lupa bace sume entry dlm blog ni...akak sedaya upaya buat ayat relek2 supaya korang paham ape akak nk sampaikan...x paham, leh tanye..no phone, emel dh ade kat bwh tu...hiihi...k,la.. Assalamualaikum... ;)






010-966 2965 SUZANA | no ID : 912405 | shakleesuzeng@yahoo.com