- See more at: http://blog.ahmadrifai.net/2012/01/pasang-script-dilarang-klik-kanan-pada.html#sthash.7XbUwK9v.dpuf Jom Bergaya dengan Cara Hidup yang Sihat: Kad ID Shaklee

Sunday, 20 January 2013

Kad ID Shaklee

Assalamualaikum...

Lame x update blog ni yer...(mcm la lame sgt x sampai pon seminggu..hihi)..akak sibuk duk upload n menjaja brg Shaklee ni kat Facebook...

Pada sapa2 nk tgk kat facebook lg senang nk tgk satu2 kekdah nya..boleh la layari 


http://www.facebook.com/suplemensemulajadi



           Ok entry kali ni akak nk tayang la kad ID Shaklee akak ni sebagai bukti akak ni pengedar sah Shaklee... jap ehh...



   Tarraa...haa...nampak2? x nampak..klik kan...hihi..ok..yg gambar tu akak ngaku..bertahun2 sudah...harap2 kalu korang jupe akak skrg in face to face harap2 still lg mcm tu yer...hahhahaha....

Tu no ID Shaklee akak 912405 dan nama akak...so kalu korang dapat gi mane2 branch berdekatatan..boleh la gune id n nama akak ni untuk dapat harga ahli...guna la...guna la...heheheh....Branch Shakle je tau..korang jgn la plak gi branch kedai kasut gune id akak ni plak...kate nk dpt harga ahli...mmg dapat luku la nanti....hahahaha....

ok la..tu je entry kali ni....nanti kite sembang2 pasal suplemen lain k... selamat membaca dan beramal...
tata....



010-966 2965 SUZANA | no ID : 912405 | shakleesuzeng@yahoo.com